fbpx

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Julung kalinya Bajooby.com ingin memperkenalkan kempen infaq “membeli untuk menderma” yang bertujuan untuk membantu mereka yang memerlukan.

Kempen ini adalah kerjasama antara Bajooby.com dan Aman Palestine bagi membantu golongan anak yatim, asnaf dan tahfiz dalam pemberian pakaian aktiviti(sukan).

Kami tahu bahawa musim raya ini bukanlah hanya sekadar waktu untuk merayakan kemenangan atau kesyukuran, tetapi juga merupakan masa di mana kita berkongsi kebahagiaan dengan orang sekeliling kita, termasuk mereka yang kurang bernasib baik.

Kami mengajak semua untuk turut serta dalam kempen ini dengan memberikan infaq sumbangan baju aktiviti ini. Infaq yang diberikan akan digunakan untuk membeli baju raya untuk anak-anak yang memerlukan.

Sumbangan anda akan memberi kebahagiaan kepada mereka yang kurang bernasib baik. Selain itu, ia juga akan memberi peluang kepada kita untuk memberi sumbangan kepada mereka yang memerlukan dan menjadi amalan yang baik bagi kita sebagai umat Islam.

Untuk menyokong kempen ini, anda boleh membuat sumbangan melalui borang kami di bawah. Setiap sumbangan adalah bernilai dan ia akan membantu mewujudkan kebahagiaan sepanjang hidup mereka.

Jangan tunggu lagi, bersama-sama kita buat perbezaan dan bantu mereka yang memerlukan. Terima kasih atas sokongan anda. Wassalamualaikum.

Kempen ini dibawah kerjasama antara Bajooby.com dan Aman Palestine.

Jom tambah pahala dengan memberi sumbangan kepada mereka

Jumlah Helaian Terkumpul Sekarang
1100 helai
Kempen Membeli untuk Menderma Bajooby x Aman Palestine

 

Membeli Untuk Menderma

Jom kita sama-sama membeli untuk menderma kepada yang memerlukan. Setiap satu pembelian akan diberikan kepada anak yatim/asnaf/tahfiz terpilih.

*Sekiranya anda tidak berminat untuk menderma untuk bahagian ini, sila [TICK] pada checkbox kemudian masukkan "0" pada ruang kuantiti.

*Sekiranya anda tidak berminat untuk menderma untuk bahagian ini, sila [TICK] pada checkbox kemudian masukkan "0" pada ruang kuantiti.

Ringkasan bayaran akan terpapar disini

No activated payment method found. If you are an admin please check the payment settings